1. Nagy Szigetközi Kerekezés

2009.08.09. 16:42 | Sturzi | Szólj hozzá!

Hello mindenki!

Ahogy a szomjasferi által közölt flyer is mutatja, augusztus 29-én szervezünk egy alleycat versenyt. Ezúttal azonban nem a városon belül lesznek a checkpointok, hanem a szigetköz falvaiban. 

A szórólapról kiderül ugyebár, hogy két távot szervezünk. A rövidebb kb 55 km, a hosszabb kb 115 km lesz. Az 1000 HUF nevezési díj magában foglal a frissítőkön kívül a célban egy tál kaját és egy pohár sört/üdítőt, a győztesekre pedig ezúttal is értékes nyeremények várnak. 
A verseny körverseny, így a cuccok utaztatása nem jelent majd problémát, valamint a rajt/cél helyszínén lehet csobbanni a Mosoni-Dunában, illetve a kulturált körülmények közti zuhanyzás lehetősége is adott. 

Mindenkinek figyelmébe ajánlom továbbá, hogy augusztus 27-30 bornapok vannak ... 

Ha nem győri vagy Győr környéki vagy, de elidulnál a versenyen, és az esti bulit sem hagynád ki, szállás gyanánt ajánlani tudom az egyetem kollégiumát, ami a versenytől, a belvárostól, és a szórakozóhelyektől egyaránt nincs messze.

http://kollegium.sze.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=27&Itemid=54 

Kérdésekkel nyugodtan bombázzatok!
 

Országúti bringa a rövid távra nem, a hosszúra annál inkább ajánlott!

Címkék: verseny kerékpár bringa nagy 1. biciklis fapuma bike társaság alleycat kerekezés szigetközi

A bejegyzés trackback címe:

https://alleycatgyor.blog.hu/api/trackback/id/tr671298474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása