Mi is az az alleycat?

2009.04.23. 12:21 | FapumaBt | 2 komment

Futárok kezdték anno a versengést kikapcsolódásból szerte a világon.

 

Győrben Goraka szervezte az elsőt, és azóta már volt pár.

 

A lényeg kapsz pár feladatot amiket a város különböző pontjain kell megoldanod, vagy egy telefonszámot kirakni, aki legelsőnek végez az a nyertes, vagy lehet hogy mégsem, mivel szoktak lenni plusz mínusz percek bizonyos feladatokért.

 

Kell hozzá bringa egy toll lámpa sem árthat, meg egy kis városismeret vagy térkép.

 

A LÉNYEG: bármilyen kerékpárral indulhatsz, ez nem véresen komoly verseny, legtöbb ember buliból indul, és akik nyernek sem a díjakért csinálják általában, mint legutóbbis, a győztes a nyereményét felajánlotta annak akinek tényleg szüksége van rá (a fődíj akkor egy mobiltelefon volt)

 

Gyertek minél többen!

 Vasárnap 18:00

Győr - Dunakaputér

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://alleycatgyor.blog.hu/api/trackback/id/tr661081773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

apézé 2009.04.24. 20:34:26

újra és megint csak, hogy ne felejtődjön, szóval az ajándék felajánlás él, hogy ki kapja (marja) azt Rátok bízom. Átadás az Aranyparton, amikor gondoljátok a Magic Busnál.

Üdv az Út legyen Veletek!

FapumaBt 2009.04.25. 08:15:48

Köszönjük a felajánlást élünk is vele.

A helyszínen meg megbeszéljük a részleteket.
süti beállítások módosítása